ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση -απάντηση "Πανθήρων"

Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για όλους μας να ασχολούμαστε περισσότερο με την αυτοκριτική παρά με την κριτική. Ο Πανιώνιος έχει σοβαρότερα προβλήματα από τις δικές μας διαφορές κι εφόσον όπως είπες χαίρεσαι που είσαι περαστικός, μείνε στο ρόλο σου και σταμάτα να επιζητάς συνέχεια δημοσιότητα. Λάθη κάνουμε αλλά δε σε αφορούν. Εμείς μένουμε εδώ, δεν παριστάνουμε τους αλάνθαστους και δε θα κρίνεις εσύ τι είναι σωστό και τι λάθος στο δικό μας χώρο. Ασχολήσου με τη δική σου αυτοκριτική να ασχοληθούμε κι εμείς με τη δική μας, μήπως και βρει επιτέλους ησυχία ο Σύλλογος! Από τη στιγμή που δεν προσφέρεις κάτι, προσπάθησε τουλάχιστον να προσφέρεις λίγη ησυχία...
Αναδησιεύουμε επίσης ένα σχόλιο που διαβάσαμε στο panionios-community, γιατί ίσως σου ξέφυγε και θέλεις να κάνεις κάποιο νέο status:

"Πραγματι , οποιος γενικοτερα προσπαθει να κανει κατι σε αυτη τη χωρα ειναι ιστορικα αποδεδειγμενο οτι τρωγεται... Ιστορικο χαρακτηριστικο της μαλακιας που δερνει αυτον το λαο. Στον Πανιωνιο ομως γιατι ισχυει αυτο ?

Ποιοι ακριβως επιχειρησαν να κανουν κατι καλο στην ομαδα και φαγωθηκαν ?

Ο Μοσβεσιαν? Ο Ερμειδης? Ο Λουκας? Ο Μπεος? Ο Τσολακακης μηπως?

Ο Σταματελατος που καποτε αποδεδειγμενα εκανε καλο στην ομαδα, τον φαγατε εσεις οι διοικητικοι και οι "μεγαλομετοχοι" . Οχι ο κοσμος!!

Εσας κε Τσακιρη, που οπως ισχυριζεστε κανατε καλο στην ομαδα, ποιος ακριβως σας εφαγε ?

Μαζι σας κε Τσακιρη οι φιλαθλοι της ομαδας εκαναν την υπερτατη υπερβαση που δεν θα εκανε ουτε οπαδος του Φωστηρα, ουτε οπαδος του γαβρου αλλα ουτε και οπαδος καμιας αλλης ομαδας στον πλανητη!

Δεχτηκαν για προεδρο της ομαδας τους παλιο προεδρο μισητης αντιπαλλης ομαδας , ο οποιος ηταν και δηλωμενος οπαδος της. Δεν υπαρχει κανενας τοσο μαλακας οπαδος στον πλανητη , που να δεχτει κατι τετοιο στην ομαδα του. Φανταστειτε τι θα γινοταν πχ στον γαβρο, αν τους εφερναν τον Φιλλιπιδη για προεδρο.... Εφοσον λοιπον το συνολο του κοσμου της ομαδας σας στηριξε ακομα και σε αυτο , εχετε το θρασος να βγαινετε και να μιλατε γι αχρηστους , αχαριστους κοκ.

Συγγνωμη, αλλα ο μεγαλυτερος αχρηστος που εχει περασει ποτε απο την ιστορια αυτης της ομαδας , ειστε εσεις κε Τσακιρη! Αποδεδειγμενα !!!

Ειχατε τα παντα με το μερος σας και ομως καταφερατε να τα γυρισετε εναντιον σας! Διοτι περι κατορθωματος προκειται ....

Κανενας αλλος προεδρος δεν το χει καταφερει αυτο διοτι κανενας δεν ειχε τοσο μεγαλη απηχηση στους φιλαθλους της ομαδας.

Ακομα και το Απηλιο που φτιαξατε , το οποιο πραγματι ειναι εργο τεραστιας σημασιας για την ομαδα, δεν μπορεσατε να το εκμεταλλευτειτε αγωνιστικα. Μιλαμε για top αχρηστεια!!!!

Επισης, κανενας δεν σας εδιωξε απο το γηπεδο και απο τον Πανιωνιο! Μονος σας φυγατε!!!!

Το προσπαθησατε αρκετες φορες μετα τη φυγη Λινεν και τελικα τα καταφερατε οταν πηγατε να δωσετε την ομαδα σε "αγνωστους " επιχειρηματιες.

Το περιβοητο "θα πεθανω για αυτους" πραγματι δεν ισχυει απο μερια σας και ολοι το εχουμε καταλαβει καιρο τωρα.

Δυστυχως ομως παραβλεπετε οτι καποιοι εχουν πεθανει ηδη για σας και οτι η ομαδα πεθαινει τωρα ,ως ενα μεγαλο βαθμο, εξαιτιας σας ....

Αν μαλιστα ειχε γινει και αυτη η περιβοητη πωληση που επιδιωξατε, τοτε πιθανοτατα η ομαδα θα ειχε πεθανει ηδη.

Σε αυτη τη περιπτωση, μεσα σε αλλα , τα σχολια σας σε facebook ή twitter , θα ηταν μηδαμινης σημασιας ....

Τελος επειδη ειμαστε large λαος, σας ευχομαστε ολοψυχα καλες Γιορτες με Υγεια!"
Να προσθέσουμε τέλος κι εμείς στις ευχές, με το νέο έτος να ακούγονται περισσότερο οι πρωταγωνιστές παρά οι κομπάρσοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου