ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Το σχόλιο του Κων. Τσακίρη και η απάντηση των "Πανθήρων"

Στην στάση των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου, κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Φωστήρα, στάθηκε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τσακίρης. "Άκουσα και διάβασα ότι πήγε λέει αντιπροσωπεία φιλάθλων να ζητήσει εξηγήσεις από διοίκηση και Ελέ. Το ματσάκι το χάσαμε σε ένα μισάωρο (45-75) όπου οι 700 φωστηρόπουλοι είχαν κάνει τη Νέα Σμύρνη Ταύρο φωνάζοντας ακατάπαυστα υπέρ της ομάδας τους, πιστεύοντας στην πρόκριση και μεταφέροντας αυτή την πίστη μέσα στο γκαζόν και τους παίκτες. Το πράγμα μύριζε μισή ώρα και εμείς το μόνο που κάναμε (σε όλα τα 90') ήταν να βρίζουμε το γαύρο, τον βαζ και το αεκ - και αυτό ακόμα, σποραδικά. Εγώ με αυτά που είδα στο γήπεδο λοιπόν, θεωρώ πιο δίκαιο να πάει ο Ελέ να ζητήσει εξηγήσεις από τους πάνθηρες και όχι αντίστροφα όπως έγινε. Ένιωσα πολύ μεγαλύτερη ντροπή από την εικόνα στις κερκίδες, παρά από το αποτέλεσμα", έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.

Η απάντηση των "Πανθήρων"

Απαιτούμε σεβασμό

"Σε απάντηση στις δημοσιευμένες χθεσινές δηλώσεις του περαστικού από τον Πανιώνιο Κωνσταντίνου Τσακίρη, δηλώνουμε τα παρακάτω... Δεν μεμψιμοιρούμε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ. Τα εν οίκω μη εν δήμω, καθώς και όποιο θέμα, έχει λυθεί εσωτερικά. Όσοι διψάνε για αυτοπροβολή ας ψάξουν αλλού για θύματα.

Υ.Γ.1 : Χαιρόμαστε που ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ πουλάει ακόμα. Όσο κι αν διψάτε, δε θα σας γίνει η χάρη.

Υ.Γ.2 : Άραγε ο Ερμείδης κύριοι έχει λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Για ψαχτείτε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου